Pages

Kamis, 01 November 2012

● Giveaway Achter feat. HYshop : Winner ●

Wohoooo ~
It's November 1st !
Congratulation for :



kindly send your complete name + phone number + complete address to middystephanie@ymail.com, subject : October Giveaway

Thank you for all fellas that join me and HY shop's giveaway !
Catch this blog up for upcoming giveaway ~

Thank you for Tya from HY that gimme chance to collaborate with you :)
Hope, we can do it again on next year ;))

_________________________________________________________________

psst ... don't forget to join me and hayanohandmade's giveaway, too
until Nov 5th, 2012.



Minggu, 28 Oktober 2012

● Let's Design Your Own Tote Bag ●

Haaaaay ....
Selamat hari Sumpah Pemuda yaah !
Semoga pemuda-pemuda Indonesia semakin bijaksana, tidak hanya demo, kritik, dll, tapi juga bertindak untuk melakukan perubahan :)) #selfnote

well, pada postingan ini, Achter mau memperkenalkan produk baru kita *jengjeng*

TOTE BAG


Printed with high quality ink.

bahan : belacu
warna : putih gading
price : IDR 75.000
lama produksi : 5-7 hari kerja
 
harga berlaku untuk pemesanan di bawah 12 buah (contact me, if you wanna more)
 
 
  
for order and more info : 089635720477 | middystephanie25@gmail.com | @Achter8 / @middykeryapy
 
 
 

Rabu, 17 Oktober 2012

● October Giveaway : Heppie Yippie ●

Wohoooo ... bulan ini Achter lagi baik-baiknya haha.

There's a giveaway AGAIN !

Now, dengan teman baik Achter, Tya from Heppie Yippie ~(‾▿‾~)(~‾▿‾)~


Ini nih obrolan singkat aku dan tya :))

♥ Hay tya, ceritain sedikit dong tentang HY :D
 
HeppieYippie lahir agustus 2011, *kelupaan kalo ulang tahunnya HY udah lewat :P , nama Heppie Yippie itu sendiri plesetan dari kata 'Happy' dan Yippie itu biasa di ungkapan pda saat prasaan senang jadi dgn harapan karya yg dihasilkan dr HeppieYippie bisa membuat konsumen senang memakainya :)

♥ Waah cool, terus apa sih unggulan produk HY dibanding yang lain?

Produk HeppieYippie ada yang merupakan produk limited, hanya dibuat satu desain untuk satu tas, jadi gak bakal ada yang nyamain ;)
 
♥  Waah iya iya bener, apa aja sih produk HY?
Produk Utamanya Tas Tote bag, trus inovasi produk ada cushion, pouch, backpack, dan travel bag
 
♥ Mauuuuu hehe. Oia, apa nih harapan Tya as owner terhadap HY?

Semoga HeppieYippie bisa dikenal masyarakat luas, dan juga dapat menginspirasi bnyak orang dngan produk HeppieYippie ;)

Aaaamiiiiiiin ~

Theeeeen, take the chance to get this pouch, FREE !!

 
Soooo, here's the rules :

1. Follow blog Achter dan HeppieYippie
2. Like page Achter Koffern dan HeppieYippie
3. Follow twitter Achter dan HeppieYippie
4. Put the button on your side blog and re-post, tweet, or anyway to share this giveaway ~

Don't forget to write down your email and what you've done in comment box. This giveaway will be held on Oct 17th-31st. I will choose 1 person randomly on Nov 1st, 2012.

Good luck, every one ~

me and tya

Minggu, 14 Oktober 2012

● Giveaway : be fashion with Sugar Shop ! ●

Yuhuuuu ... mari aktifkan kembali sinyal giveaway mu ~

Because,
There's a call for all giveaway hunter ! There's a giveaway from Achter and Sugar Shop

~(‾▿‾~)(~‾▿‾)~


For the first time, Achter sponsored giveaway to fashion blogger :) So excited, when Sugar Shop's owner, Eudora , text me to tell her project !

Know her more, check the rules, and write down your comment on Sugar Shop's first giveaway
This GA will be held on Oct 14-30th. Let's join !

Good luck, every one ~♥


Rabu, 03 Oktober 2012

● Winner : September Special Giveaway ●

Well, Here we go ....


Congratulation for you, both !
I have sent an email, kindly check and reply it as soon as possible :)
 
Buat yang belum beruntung ... tenaaaang. masih ada kesempatan di Giveaway Achter selanjutnya. Next giveaway, akan collaboration dengan FASHION BLOGGER ! Yihaaa...

See you on next post, fellas :)



Jumat, 07 September 2012

● September Special Giveaway ●

*radar gratisan : on*

Hay, We meet again !
So happy to face this month ... yeah, i have graduate from my college, I'm gonna have an interview in my dream place, and of course ... my birthday (yihaaaa!!) *yeah,it's a code :p*

to celebrate this special month, I have GIVEAWAY ! this is special for you my readers :))


this special month, I collaborate with my new friend, Rusydina Tamimi
a young creativepreneur that have an online store called Adore Webstore

Yuk, kita kenalan ! Here we goooo ....

1. Apa sih alasan bikin olshop?
Alesan aku bikin olshop itu, pengen mandiri. Seneng aja bisa ngasilin uang sendiri dengan jerih payah juga usaha kita. ada kebanggan sendiri ketika kita menuhin kebutuhan kita dari hasil jerih payah yang kita hasilkan.

2. Ceritain dong gimana awal mulanya? :)

dulu waktu kelas 2 SMA sempet punya bisnis flanel, alhamdulillah lancar, dan bisa beli 1 hp. wiih senengnya kebangetan bisa beli hp pake uang sendiri. tapi gara2 udah naek kelas 3 SMA bisnisnya aku stop dulu soalnya waktu dibikin untuk persiapan Ujian Nasional.
Setelah masuk kuliah, biasanya weekend gitu kan libur, nah, ideku buat lanjutin bisnisku semasa SMA dulu mulai muncul lagi, tapi kali ini aku gak pengen menggeluti di dunia flanel, aku pengen ngejual barang yg lebih gede, seperti tas, baju, shawl, dimana barang2 ini aku dapetin dari supplier2 (intinya aku gak bikin sendiri ini barang2nya kak, aku bingung bilangnya :3) dan akhirnya, olshop impianku dari SMA baru terealisasikan sekitar 2 bulan kemaren! grin

3.Wuiiih...selamat yah! Emang, apa aja sih yang kamu jual?

aku ngejual, tas, baju buat para hijaber, shawl, flower crown, juga pernak pernik dengan harga yang cukup terjangkau ^^

4.Waaaw...jadi mau haha! Nah, harapan kamu untuk online shop kamu apa nih?

harapanku, aku pengen suatu saat olshopku bisa ngehasilin sesuatu yang beda dari yg lain, aku pengen memproduksi benda dari hasil pemikiranku sendiri, makanya akhir2 ini aku lagi mikir, sesuatu apa yg belom shop2 lain punya, aku pengen benda itu nantinya bakalan jadi trademark olshopku dan bakalan bsa dijual diseluruh indonesia XD
Selaen itu aku juga pengen nantinya aku bisa menghasilkan lapangan pekerjaan buat orang-orang disekelilingku ^^ semoga bakalan terwujud

Mari kita sama-sama bilang....AMIIIIIN !


So, these are the rules .......
 
1. Follow our blog : Achter dan Rusydina Tamimi
2. Like page Achter dan Adore Webstore
3. Follow twitter Achter dan Adore Webstore
4. Repost this news as much as you want and put September Special Giveaway button on your sidebar
5. Don't forget to leave a comment and your email :))
 
You will have a chance to get Ecly Bag from Adore and Special Packet from Achter. So, I will choose 2 lucky person ~(‾▿‾~)(~‾▿‾)~

The September Special Giveaway is open for Indonesian resident only. And I will choose the winners randomly on Oct 1, 2012.
 
Good luck, everybody ~♥
 
 
 

Rabu, 05 September 2012

● Song of the day ●



All I hear is raindrops
Falling on the rooftop
Oh baby tell me why'd you have to go
Cause this pain I feel
It won't go away
And today I'm officially missing you
I thought that from this heartache
I could escape
But I fronted long enough to know
There ain't no way
And today
I'm officially missing you

Oh can't nobody do it like you

Said every little thing you do
Hey baby say it stays on my mind
And I, I'm officially

All I do is lay around

Two ears full tears
From looking at your face on the wall
Just a week ago you were my baby
Now I don't even know you at all
I don't know you at all
Well I wish that you would call me right now
So that I could get through to you somehow
But I guess it's safe to say baby safe to say
That I'm officially missing you

Oh can't nobody do it like you

Said every little thing you do
Hey baby say it stays on my mind
And I, I'm officially

Well I thought I could just get over you baby

But I see that's something I just can't do
From the way you would hold me
To the sweet things you told me
I just can't find a way
To let go of you

It's official

You know that I'm missing you
Yeah yes
All I hear is raindrops
And I'm officially missing you

officially missing you - JS (tamia cover)

p.s : i miss you, C :')

Rabu, 08 Agustus 2012

● Support Save Street Child ●


Save Street Child ? apa itu ?
tenang ... tenang ... bakal gue jelasin lengkapnya di postingan ini :)

jadiiiii .....

Save Street Child adalah gerakan komunitas berjejaring. Desentralisasi gerakan ini membuat tiap daerah utuh otonominya untuk melakukan kegiatan-kegiatan konkrit. Save Street Child sudah ada di Jakarta (pioneer), Surabaya, Makassar, Medan dan Bandung.

Banyak yang kita lihat, yayasan-yayasan, dan lembaga-lembaga yang peduli anak jalanan mengalami mati suri. Antara kehilangan donatur, relawan, bahkan ide untuk progresif. Untuk itu, Save Street Child hadir membawa angin segar, membawa tangan-tangan yang siap membantu secara independen bagi yayasan/ perorangan yang membutuhkan.

Save Street Child awalnya lahir dari twitter ( @savestreetchild ) dan berkembang menjadi gerakan konkrit
Nah, berikut adalah salah satu project yang berhasil Save Street Child adakan di Juli 2012 yang lalu : Main Yuk ! Video (click)



you know what? Kegiatan ini FULLY SPONSORED by you who bought our Fundraising Tshirt


w/ few street child around depok and jakarta.their Tshirt and this event, fully sponsored by you who bought our Tshirt.

Then, Our NEXT BIG event will be held on October, 2012. 
It's TRAINING PENGAJAR KEREN ! kece kan namanya ? Yup, nanti di dalamnya kami akan membina bersama-sama calon pengajar keren untuk nantinya mereka yang akan membina anak-anak jalanan di bawah naungan Save Street Child :) It's UBER COOL, isn't it?

well, as an independent community, we need your support ! we bring the movement together. you can support us by purchasing Tshirt for only IDR 90rb (size : S to XL, color : navy blue, grey, and white)


For order and more info : Save Street Child +6285645066305

Save Street Child :  

Best Regards,

 

Sabtu, 04 Agustus 2012

● Yes, I'm Giveaway Hunter [Part II] ●

benerkan, sinyal gratisan lagi kencang bekerja as I said on last post. gratisan giveaway kali ini datangnya dari kolaborasi crafter muda nan cihuy @retnoandriani dan @krisnahomemade .

honestly, I really need that thingy. kebiasaan buruk naro barang ntah dimana mencar-mencar yang penting hati gak mencar , totally butuh sesuatu yang bisa muat banyak dan ngumpul deh semua di situ B) *saya pintar*

NAH ! berhubung ada kesempatan, saya sebagai duta giveaway (self-award *miris*), mendedikasikan diri untuk ikutan  ................

*drum rolls, spot light on* 

  
yup, hadiahnya adalah WHPO by @krisnahomemade


it's uber SWEET ! isn't it?

saya memang blm punya product dari @krisnahomemade , sering keduluan sold out :( but, itulah point plus dari karya @krisnahomemade dan karya-karya handmade lainnya. it's so exclusive. why? karena, jarang sekali bahkan hampir tidak ada kesamaan design (baik model maupun motif fabric yg digunakan) dari product satu dengan yang lainnya. makanya, kl ada yang kamu suka + uang cukup tentunya, mending langsung beli deh B) susah dapetin barang yang totally sama hehe.

 well, good luck every one ! ~♥


find its post here 

 ________________________________________

anyway, check Achter on Ramadan Sale as soon as possible . stocknya makin menipis :))



find us on :

thank you,

Jumat, 03 Agustus 2012

● Yes, I'm Giveaway Hunter ●

yak, sebagai mantan mahasiswa yang masih santai menikmati liburan, radar gratisan semakin kencang bekerja. YAP ! radar semakin kuat berbunyi saat melihat tweet dari @idekuhandmade ....


ini giveaway pertama yang saya ikuti ttg makanan (˘ڡ˘)

menyadari diri akhirnya suka makanan siap saji gegara sering bergadang menyelesaikan beberapa mini project, saya semakin yakin memenangkan mengikuti GA ini. hasil kepo dari TL si empunya nugget, @mama_luana , ada cheese nugget ! yak saya ulangi ...

CHEESE NUGGET

oh-my-goodness . i really love cheese ! i think, i have to buy 'em all, soon ~♥


well, if wanna have a chance to get this delicious thingy, kindly click the caption below :)

August Giveaway
 good luck , me everyone !

Jumat, 27 Juli 2012

● Welcome Sign ●

just got the sweetest welcome sign ever ~(‾▿‾~)(~‾▿‾)~



thank you so much Dellana Arievta (ʃƪ˘˘ﻬ) ~♥

go visit our page on Facebook :
☆ Toycam and Art Supplies : ▲chter
☆ Accessories line : ▲chter Koffern


Sabtu, 21 Juli 2012

● Payphone - Maroon 5 ●

no, no. I'm not a heart breaker or something. i just love that song. anyone?


I’m at a payphone trying to call home
All of my change I spent on you
Where have the times gone, baby it’s all wrong
Where are the plans we made for two?

Yeah, I, I know it’s hard to remember,
The people we used to be…
It’s even harder to picture,
That you’re not here next to me.
You say it’s too late to make it,
But is it too late to try?
And in our time that you wasted
All of our bridges burned down

I’ve wasted my nights,
You turned out the lights
Now I’m paralyzed,
Still stuck in that time,
When we called it love,
But even the sun sets in paradise

I’m at a payphone trying to call home
All of my change I spent on you
Where have the times gone, baby it’s all wrong
Where are the plans we made for two?

If happy ever after did exist,
I would still be holding you like this
All those fairy tales are full of shit
One more fucking love song, I’ll be sick.

Oh, you turned your back on tomorrow
‘Cause you forgot yesterday.
I gave you my love to borrow,
But you just gave it away.
You can’t expect me to be fine,
I don’t expect you to care
I know I’ve said it before,
But all of our bridges burned down

I’ve wasted my nights,
You turned out the lights
Now I’m paralyzed,
Still stuck in that time,
When we called it love,
But even the sun sets in paradise

I’m at a payphone trying to call home
All of my change I spent on you
Where have the times gone, baby it’s all wrong
Where are the plans we made for two?

If happy ever after did exist,
I would still be holding you like this
All those fairy tales are full of shit
One more fucking love song, I’ll be sick.

Now I’m at a payphone

Man, fuck that shit
I’ll be out spending all this money
While you’re sitting round wondering
Why it wasn’t you who came up from nothing,
Made it from the bottom
Now when you see me I’m stunning,
And all of my cars start with a push of a button
Telling me the chances I blew up
Or whatever you call it,
Switch the number to my phone
So you never could call it,
Don’t need my name on my show,
You can tell it I’m ballin.
Swish, what a shame could have got picked
Had a really good game but you missed your last shot
So you talk about who you see at the top
Or what you could have saw but sad to say it’s over for.
Phantom pulled up valet open doors
Wiz like go away, got what you was looking for
Now it’s me who they want, so you can go and take
That little piece of shit with you.

I’m at a payphone trying to call home
All of my change I spent on you
Where have the times gone, baby it’s all wrong
Where are the plans we made for two?

If happy ever after did exist,
I would still be holding you like this
All those fairy tales are full of shit
One more fucking love song, I’ll be sick.
Now I’m at a payphone…

source : lirik | youtube

Senin, 16 Juli 2012

● Time For (another) Giveaway ! ●

what a day ! yesterday was very full full full of happines. Di awali dengan gereja di Southers, Cilandak then have LTBC Pelayan (it's. my. first. time. and. oh. I'm-so-excited !!) *terdengar bunyi terompet dari kejauhan*

then at 18.30 and something, me and teman gereja *i dunno how to tell it on English,poor me!"  went to LSPR to see our friend (cherry) act for her class theater . and I'm definitely fall in love with 'em. Did you ever heard or watched Legally Blonde before? You HAVE TO find and watch it ... so. recommended ! *poor me, moment ini gak bisa didokumentasikan karena hp sedang tidak sepintar biasanya .__. trims*

at night, as my daily night (apa sih) . i'm surfing on sea internet. and you know what? sebagai mahasiswa yang cinta gratisan, mata berbinar saat melihat ........... GIVEAWAY ... which means GRETONGAN cyiiiin. aaaa malam ini terasa indah *hiperbola, oke sip* giveaway kali ini diadakan oleh duo crafter kece ... Belinda Regina (Myurbey) and Audrey Chandra (Cra.v.ing)

Apakah yang mereka akan ba-gi-kan? *ala silet, udh bayangin aja!* 


Are you craving about those mustache?
go jump to their post -> click here

____________________________________________________

don't forget to join me and idekuhanmade july giveaway, too.
find the post and rules here
Good luck every one :*


anyway, biar makin kece, please gimme 5 your thumb on Achter Page :
☆ Toycam and Art Supplies : ▲chter
☆ Accessories line : ▲chter Koffern
 
thanks fellas.
Middy - Achter

Rabu, 11 Juli 2012

● Time for Giveaway (Again) ! ●

aaaaaaaaaaaaa .. long time no post something here *bersihin sarang laba-laba* . well, di bulan berlibur berbahagia ini, Achter bagi-bagi gratisan lagi nih ƪ(˘⌣˘)┐┌(˘⌣˘)ʃ . kali ini, GA berkolaborasi dengan crafter tersohor ............. *drum rolls* ............ idekuhandmade !

hadiah yang di bagikan nggak cuma 1 ... tapi LIMA. oke diulang, LIMAAAAA ! gimana cara dapetinnya? Go jump to July Giveaway .



anyway, biar makin kece, please gimme 5 your thumb on Achter Page :
☆ Toycam and Art Supplies : ▲chter
☆ Accessories line : ▲chter Koffern

anyway (lagi), untuk semua blogger ('genre' apapun blog kalian), yang mau join GiveAway di blog kamu atau blog achter, kindly send me email to middystephanie(at)ymail(dot)com with Giveaway as its subject or simply text me to 089635720477

Good Luck, every one :)

Senin, 16 April 2012

Minggu, 08 April 2012

● Happy Easter and Happy 2nd Year, mbil ●

YES, today is Easter Day !
I would like to say Happy Easter for all Christians in this world
God bless you abundantly ..


Today is very very very special day,
selain merayakan Paskah, saya juga merayakan
Me and Mbil 2nd Anniversary !!


well .. gak kerasa ternyata kita udah 2 tahun gila-gilaan bareng, ketawa-ketawa bareng, wisata kuliner bareng .. aaa ketawa terus deh pokoknya :))
sampe kita punya 'anak' . Its name cibi and cibo :D

cibi in the ball
 yap, hamster jenis dominantspot (kata abangnya sih gitu) ini kita adopsi tanggal 23 Maret 2012, tepat di hari ulang tahun mbil :*

and the gift for my 2nd anniversary is ...


 thanks so muchos for Mutia Hanifah
for designed it

well .. Happy Sunday, all ! Enjoy your day and keep spread love and smile :)
me love you, world !
 

Senin, 02 April 2012

● Giveaway Hunter : Myurbey ●

hey, did you ever see this cute measure?


i'm really sure that all of you gonna get this cute stuff, right?
well, Myurbey will give it for 2 lucky person .. FREE !
semoga saya salah satunya, ihiiiy *cross finger*

so, how to get it?
well, go click here and find the rules. 

anyway, the pattern that i love are ...




yeah, i love something ethnic pattern .. kinda line, triangle, or anything abstractly

well, go jump to her blog and wish me all the luck haha *evil laugh*


anyway , today is autism day. Please stop use "Autis" as your joke. love 'em patiently, than you will realize that they're REALLY AMAZING !

Keep your love up .
Achter's Page : https://www.facebook.com/pages/Achter/315578351819852
Achter's Twitter : http://twitter.com/#!/achtertoycam

Kamis, 22 Maret 2012

● Achter on Sale ! ●





Normal Price : 150k w/o roll . NOW, 125k with roll !
for order and more info :
text me to 089635720477

have a ♥ly day, all !

Minggu, 11 Maret 2012

● me and myurbey's february winner ●

after a very very long time since the last time i write my post
finally i come back to you ... dearest blog.

saya harus mendahulukan kewajiban saya sebagai mahasiswa tingkat akhir *yeaay*
 ada 4 periode praktek di Rumah Sakit yang harus saya lewati.
dan baru saja berakhir ... 1 periode. masih ada 3 periode lagi *mimisan*

oke, on this post. i just wanna say
CONGRATULATION
for me and myurbey's february winner who get my toycam

 
terima kasih untuk semua teman-teman yang udah ikutan giveaway kami.
nantikan kolaborasi achter selanjutnya yaaaah :)

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...